Aromaterápiás Tanácsadás Utánkövetéssel

10000 Ft

Mit tartalmaz?

  • Igény szerint 2-3 alkalmat foglal magában
  • Alkalmankénti 30-45 perces, de maximum 1 órás időtartammal
  • Az 1. alkalommal megbeszélünk mindent, majd ezt követően még 2 alkalommal előre egyeztetett időpontban megbeszéljük a változásokat és minden szükséges dolgot, nem engedem el a kezedet!

Leírás

Szeretnéd úgy segíteni kedvencedet a legtermészetesebben, hogy minnél tovább és minnél boldogabb, teljesebb életet élhessen? Nagyon jó kiegészítés a legmagasabb minőségű és legtisztább terápiás doTerra esszenciális illóolajok és az ezeket esetleg kiegészítő alternatív lehetőségek!

Mint nemzetközileg elismert állatorvos által képzett állat aromaterapeuta specialista, konzultáns kínálok lehetőséget egy személyes, 2-3 alkalmas,  “online téren keresztüli” konzultációs alkalomra, hogy segíthessek kedvenced kihívásainak megoldásában. Legyen szó kutyusról, cicáról, lóról, kisállatokról, vagy nagyról.

A konzultáció időtartama: 30-45 perc általánosan, de maximum 1 óra.

Miért 2-3 alkalom?

Az utánkövetés választásával összesen maximum 3 alkalommal találkozunk “online”, előre megbeszélt időpontokban. Az első alkalommal megbeszélünk mindent, a továbbiakban pedig végig követjük és megbeszéljük a változásokat, változtatunk ha szükséges. Illetve mást is meg tudunk beszélni ezek alatt az alkalmak alatt.

Nyugodtan kereshetsz akkor is, ha nem doTerra esszenciális olajokat használsz, viszont azt szem előt kell tartanod, hogy én kizárólag ezzel dolgozom!