Az igényeidnek megfelelően

Személyre szabott tanácsadás

Amikor kedvenced konkrét kihívásaira keressük a megoldást..

Hogyan is néz ez ki?

Egyszerű tanácsadás

Tanácsadás utánkövetéssel

  • 1 alkalmas tanácsadás
  • 30-45 perc időtartam, de maximum. 1 óra, ami alatt mindent meg tudunk beszélni
  • Akkor javaslom, ha csak személyre szabottan szeretnél beszélgetni a természetes lehetőségekről az állataid számára és nem szeretnél későbbi egyeztetést, utánkövetést.
  • Igény szerint 2-3 alkalomat foglal magában
  • Alkalmankénti 30-45 perces, de maximum 1 órás időtartammal
  • Az 1. alkalommal megbeszélünk mindent, majd ezt követően még 2 alkalommal előre egyeztetett időpontban megbeszéljük a változásokat és minden szükséges dolgot, nem engedem el a kezedet!

Események
és
közelgő workshopok

Tanulni sosincs késő… igyekszem tartalmas programokat, speciális egy-egy témára kihegyezett workshopokat csinálni, hogy könyebben és biztonságosabban tudd alkalmazni az esszenciális olajokat.

májusi események

Kutyaélet illóolajokkal workshop

  • Leggyakoribb dolgok, amivel egy kutyás gazdi találkozhat és megoldást kell rá találnia. A leghasznosabb kutyás illóolajakról is szó lesz.

Cicaélet illóolajokkal workshop

  • Hogyan javíthatunk cicánk egészségén, annak fontos alap pillérei. A leghasznosabb cicás illóolajakról is szó lesz és azok biztonságos használatáról cicák mellett.

2022.Május 14.

Szombati kibeszélő

Minden hónap 2. hetének szombatján felteheted illóolajos kérdésedet az állatokkal kapcsolatosan. Csatlakozz Te is, ebben az egy órában!
Az alkalom teljesen ingyenes!

2022. május.14 18:00

https://meet.google.com/aiz-dyjj-bpr

A workshopok előreláthatólag májuss hónapban lesznek megint személyesen online és offlineban megtartva képzések, továbbképzések miatt. Addig is elérhetővé tettem a webshopban a “Cicaélet illóolajokkal” és a “Kutyaélet illóolajokkal” workshopokat. Így egy örökös hozzáféréssel, jegyzettel és kérdezési lehetőséggel lehet elérni a rögzített workshopokat!

Csatlakozz Te is az előfizetői klubbunkba!

Ha használsz esszenciális olajakat azért, ha nem akkor azért 🙂

Bármikor kérdezhetsz és személyesen én fogok válaszolni neked, rengeteget tanulhatsz és biztonságosan alkalmazhatod az illóolajakat kedvencednél. Új olajos tippek, trükkök várnak rád legyél kutyás gazdi, cica tulajdonos vagy legyen a szíved csücske egy nyuszi, hörcsög, madár vagy ló!