A Egy kicsit rólam

Mindenkinek van egy álma...

114413741_149524713446076_8166248170335059855_n (1) másolata

Már kis korom óta van egy különleges kapcsolat köztem és az állatok között. Drága nagypapám sokszor mondta, hogy én biztosan tudok beszélni velük. 🙂 Mindig körülöttük voltam, segítettem az ellátásukban és ápolni, gyógyítgatni is ha azt kellett. Így aztán ebből egyenesen következett, hogy mindig is szerettem volna állatokkal foglalkozni. 

Útkeresés

Amikor jó néhány éve találkoztam és belecsöppentem az esszenciák világába, éppen már jó ideje kerestem az utamat. A doTerra küldetésével, azzal amit a cég képvisel és megtestesít teljesen azonosulni tudtam szinte azonnal. A minőség, a tisztaság és az emberek fontossága elsődleges szempontú számukra. A sok tanulás, természetgyógyász tanfolyam megvilágított sok új nézőpontot, sok új oldalt, amiben test-lélek-szellem egymást kiegészítve alkotnak egy egységet. Hiszem, tudom, hogy ez nemcsak az embereknél van így, hanem az állatoknál is. Az esszenciális olajok pedig egy csodás természetes lehetőség arra, hogy ezt az egységet hatékonyan, gyengéden támogassuk.

Aromaterápia állatoknak

Illóolajos utam során tudatosabban helyeztem előtérbe a természetes megoldásokat és rájöttem, hogy külföldön nagy sikerrel, eredményesen alkalmazzák kiegészítésként a teljesen tiszta terápiás minőségű esszenciális illóolajokat állatoknál is. Dr. Janet Roark, nemzetközi szinten elismert állatorvos kifejezetten a doTerra illóolajait alkalmazza praxisában már sok éve, könyvet is írt a témában és mindig szerepel a rendezvényeken és mostmár képzi is az embereket 2 szinten. Volt olyan szerencsém, hogy az elsők között tanulhattam a doktornőtől és így lettem állat aromaterapeuta specialista. Tanulmányai folyamatosak most is, miközben már a doktornő ajánlásával segíthetem a gazdikat döntéseikben.

Küldetésem

Mivel rengeteg otthonban megtalálhatók mostmár az esszenciális olajok, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy tudják azt alkalmazni is az emberek biztonságosan, ha velük együtt állatok is élnek. Mint wellness tanácsadó mostmár nemcsak abban tudok segíteni, hogy hogyan használhatjuk ki a terápiás illóolajok adta lehetőségeket a családban, hanem hogyan fordíthatjuk ezt kedvenceink javára is. Képzéseim során számos külföldi szakembertől, olyan orvostól is tanulhattam, akik mind holisztikus szemlélettel állnak hozzá az állatokhoz. Szeretném ezt a szemléletet tovább vinni, megosztani, átadni, hogy mások, de leginkább kedvenceink segítségére legyen.

animal aromatherapy specialist
aasc certificate 2021 emese földesi


Kis segítőim

avagy négylábú családtagjaink apraja-nagyja

Nyafika

Herkules

Bella

A törődés, a szeretet a kulcs.

Hogyan is erősíthetnénk meg a kapcsolatot, köteléket az állatainkkal, minthogy természetes gondoskodással, szeretettel, törődéssel.